Skip to content
Menu
cloud-kever

Team

De team van het Paradijsje en de Hemel bestaat uit pedagogisch medewerkers, coach en directie

 

Op de baby- en dreumesgroep werken: 
Salma (op de baby- dreumes groep)
Hii, ik ben Salma, ik ben 20 jaar. Sinds oktober 2021 werk ik bij kinderdagverblijf het Paradijsje. ik volg de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker, ik doe dit via een BBL traject. Dit betekent dat ik 1 dag in de week naar school ga en de rest van de week vrij heb om mezelf te ontwikkelen op de werkvloer. Op dit moment zit ik in mijn 2e leerjaar, ik verwacht in 2023 af te studeren. Ik werk ander halve dag per week op het kinderdagverblijf, dan sta ik naast een vaste leidster op de babygroep. Twee middagen per week sta ik op de BSO, hier sta ik natuurlijk ook naast een vaste leidster. Ik vind het werken met de kinderen heel erg leuk en leer elke dag nieuwe dingen! Ik hoop het komende jaar nog veel meer te leren, en mijn diploma te halen. Daarna kan ik volledig als pedagogisch medewerker aan het werk op de groep!

Samira (op de baby-dreumesgroep, op dinsdag en donderdagmiddag op de bso)
Ik ben Samira, 31 jaar oud. Ik ben vanaf 31 mei 2022 begonnen met werken op de baby- dreumesgroep en ook op de bso. Mijn vaste werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt bij ons. Ik vindt het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en groei. Daarom doe ik mijn werk met plezier

Siham

Op de VVE en peutergroep werken:
Bouchra (op de VVE groep en ‘s middags VVE peutergroep)
Hallo, mijn naam is Bouchra en ben 38 jaar jong. Ik woon in Waddinxveen en ben moeder van 4 kinderen. Na mijn stage bij kinderdagverblijf Het Paradijsje kon ik meteen aan de slag en ben al 12,5 jaar in dienst. Zelf ben ik te vinden op het kinderdagverblijf als op de BSO. Mijn vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Ik vind het ontzettend belangrijk dat elk kind persoonlijke aandacht krijgt en zich veilig voelt bij ons. Ik vind het erg belangrijk dat ieder kind uniek kan en mag zijn. Daarom doe ik mijn werk met plezier.

Ikram  (op de VVE groep en ‘s middags VVE peutergroep)
Ik ben Ikram, 29 jaar oud en woon in Rotterdam. In 2012 ben ik als stagiaire pedagogisch medewerker bij het kinderdagverblijf Het Paradijsje begonnen. En na mijn stage ben ik hier blijven werken. Ik ben inmiddels al bijna 8 jaar werkzaam bij Het Paradijsje. Ik volg nu ook de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik sta zowel op de VVE-groep als op de baby-dreumesgroep. Ik ben ook het aanspreekpunt voor de VVE. Ik vind het erg leuk om te zien hoe de kinderen op hun eigen manier ontwikkelen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder!

Radia  (op de VVE groep en ‘s middags VVE peutergroep)
Hoi, ik ben Radia en ben 34 jaar oud. Ik ben woonachtig in Bodegraven. Al ruim 14 jaar ben ik werkzaam bij het Paradijsje en doe dit nog altijd met veel plezier. Ik vind het mooi om de ontwikkelingen te volgen en om te zien dat geen enkel kind hetzelfde. Hiernaast vind ik het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Ik sta zowel op de vve groep als op de verticale groep. Mijn werkdagen zijn de maandag en vrijdag.

 

Op de buitenschoolse opvang werken: 

Salma, Samira en Bouchra werken ook op de BSO

Ibrahim (oudste groep bso)
Mijn naam is Ibrahim Aakil en ben geboren op 4 mei 1995. Zoals de meeste ouders al weten liep ik stage op BSO de Hemel en wel 19 januari 2021. Ik had allang mijn uren behaald, maar kwam nog iedere week met plezier naar de BSO. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker op de Maascollege in Rotterdam met succes afgerond en ben nu sinds 9 juli aangesteld als pedagogisch medewerker bij de BSO, voor 4 (mid)dagen per week.  Altijd ben ik actief met de kinderen door middel van allerlei verschillende activiteiten zowel binnen als buiten. Buiten speel ik vaker vrij met de kinderen dit omdat zij dan vaak vragen of ik met hen mee wil spelen en zij zelf dan kiezen wat we gaan doen. Daarnaast zorg ik er ook voor dat de groep schoon blijft en snijd ik de fruit voordat de kinderen komen.  

 

Pedagogisch coach: 
Marjanne

Ik ben Marjanne van Esveld,  ik ben moeder van 3 zonen en oma van 4 kleinkinderen. Ik ben de coach van dit team. Samen met de team leden en de directie werk ik aan de pedagogische kwaliteit. Zoals de pedagogisch medewerkers met de kinderen werken, werk ik met hun.  Ik pas dezelfde begeleidingsvaardigheden toe: emotionele responsiviteit, respect voor de autonomie, structuur en grenzen, informatie geven, leren van elkaar, ontwikkelingsgericht. Ik mag ik de teamleden begeleiden in het vinden van hun eigen talenten, en het groeien in de vaardigheden. 

Directie: 
Asmae en Samia
Wij zijn Asmae en Samia eigenaren van het kinderdagverblijf het Paradijsje, BSO de Droom en BSO de Hemel. We zijn beiden getrouwd en moeder. In 2008 zijn we gestart met ons kinderdagverblijf met als doel: “laagdrempelig opvang bieden aan ouders”. We hadden toen onze krachten gebundeld en zijn de uitdaging aangegaan om de kinderopvang op poten te zetten. Zelf waren we net jonge moeders en wilde toch de beste, liefdevolle, huiselijke opvang voor onze eigen kinderen en zo ook voor andere kinderen. Je vertrouwt immers je kostbaars bezit toe aan een ander!We vinden het beide belangrijk dat alle kinderen gezien en gehoord worden. Ieder kind is namelijk Uniek! Door het aanbieden van kleinschalig opvang onderscheiden we ons van andere kinderdagverblijven. Naar aanleiding van de vraag van ouders die we destijds kregen zijn we gestart met de BSO. Ouders stonden voor een dilemma waar moet mijn kind nu heen als hij/zij 4 wordt? We zijn op de vraag van ouders ingegaan en zijn in 2012 gestart met het aanbieden van buitenschoolse opvang.

flower