Skip to content
Menu
cloud-kever

Team

De team van het Paradijsje en de Hemel bestaat uit pedagogisch medewerkers, coach en directie

 

Op de baby- en dreumesgroep werken: 
Salma (op de baby- dreumes groep)
Hii, ik ben Salma, ik ben 22 jaar. Sinds oktober 2021 werk ik bij kinderdagverblijf het Paradijsje. ik volgde de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker en ben in 2023 afgestudeerd. Ik werk 4 dagen op het kinderdagverblijf en wel met veel plezier op de baby/dreumesgroep. Ik vind het werken met de kinderen heel erg leuk en leer elke dag nieuwe dingen! 

Salma (op de baby dreumes groep en bso)
Ik ben Salma, ben 18 jaar, sinds februari 23 ben ik stagiaire bij het Paradijsje. Omdat ik nu tweede jaars ben mag ik  regelmatig ook als invalster met het team werken. Dat doe ik graag en ik vind het erg leuk. Ik geniet heel erg van de ontwikkeling van de kinderen.

Samira (op de baby-dreumesgroep, op dinsdag en donderdag- en vrijdagmiddag  op de bso)

Ik ben Samira, 34 jaar oud. Ik ben vanaf 31 mei 2022 begonnen met werken op de baby- dreumesgroep en ook op de bso. Mijn vaste werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt bij ons. Ik vindt het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en groei. Daarom doe ik mijn werk met plezier

Sarah (werkt op alle groepen, waar nodig)
Mijn naam is Sarah, ben 19 jaar oud en na het afronden van mijn opleiding ‘onderwijsassistent’ ben ik begonnen met werken bij de kinderopvang wat ik met veel plezier doe. In september 24 hoop ik aan de PABO te beginnen.

Bouchra (op de VVE groep en ’s middags VVE peutergroep)

Hallo, mijn naam is Bouchra en ben 40 jaar jong. Ik woon in Waddinxveen en ben moeder van 4 kinderen. Na mijn stage bij kinderdagverblijf Het Paradijsje kon ik meteen aan de slag en ben al 12,5 jaar in dienst. Zelf ben ik te vinden op het kinderdagverblijf als op de BSO. Mijn vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Ik vind het ontzettend belangrijk dat elk kind persoonlijke aandacht krijgt en zich veilig voelt bij ons. Ik vind het erg belangrijk dat ieder kind uniek kan en mag zijn. Daarom doe ik mijn werk met plezier.

Ikram  (op de VVE groep en ’s middags verticale baby/peutergroep)
Ik ben Ikram, 30 jaar oud en woon in Rotterdam. In 2012 ben ik als stagiaire pedagogisch medewerker bij het kinderdagverblijf Het Paradijsje begonnen. En na mijn stage ben ik hier blijven werken. Ik ben inmiddels al bijna 8 jaar werkzaam bij Het Paradijsje. Ik ben vorig jaar afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik sta zowel op de VVE-groep als op de baby-dreumesgroep. Ik ben ook het aanspreekpunt voor de VVE. Ik vind het erg leuk om te zien hoe de kinderen op hun eigen manier ontwikkelen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder!

Radia  (op de VVE groep en ’s middags op de verticale baby/peutergroep)
Hoi, ik ben Radia en ben 36 jaar oud. Ik ben woonachtig in Bodegraven. Al ruim 16 jaar ben ik werkzaam bij het Paradijsje en doe dit nog altijd met veel plezier. Ik vind het mooi om de ontwikkelingen te volgen en om te zien dat geen enkel kind hetzelfde. Hiernaast vind ik het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Ik sta zowel op de vve groep als op de verticale groep. Mijn werkdagen zijn de maandag en vrijdag.

Vasanti Ramjiawansingh
Hallo ik ben Vasanti Ramjiawansingh, ook wel Shanti genoemd. Samen met mijn man, zoontje van 7jaar en 2 dochters van 1jaar, woon ik in Gouda. Ik kom uit Suriname en heb mijn diploma’s daar behaald. Na mijn opleiding Pedagogisch mederwerker niveau 4 (2005),heb ik een hbo opleiding gevolgd om kinderen les te geven in het vak beeldende vorming. Naast mijn opleiding en werk in het onderwijs heb ik mij vaker beziggehouden met kinderen; het begeleiden van kinderen op het gebied van creativiteit. In 2021 begon ik als pedagogisch medewerker bij een kinderopvang in Gouda. Daar heb 2jaren ervaring opgedaan bij de peuters en de bso. Verder heb ik ook kinderpsychologie (2021) en kindercoach cursus (2022) gedaan, om kinderen en hun ontwikkelingen beter te begrijpen. Vanaf 04 maart 2024 ben ik werkzaam op de peuterspeelzaal en de BSO. Dit werk doe ik met heel veel plezier,daarom ga ik graag een nieuwe uitdaging aan bij KDV het Paradijsje. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesse van de kinderen. 

Pedagogisch coach: 

Marjanne
Ik ben Marjanne van Esveld,  ik ben moeder van 3 zonen en oma van 6 kleinkinderen. Ik ben de coach van dit team. Samen met de team leden en de directie werk ik aan de pedagogische kwaliteit. Zoals de pedagogisch medewerkers met de kinderen werken, werk ik met hun.  Ik pas dezelfde begeleidingsvaardigheden toe: emotionele responsiviteit, respect voor de autonomie, structuur en grenzen, informatie geven, leren van elkaar, ontwikkelingsgericht. Ik mag ik de teamleden begeleiden in het vinden van hun eigen talenten, en het groeien in de vaardigheden. 

Directie: 
Asmae en Samia
Wij zijn Asmae en Samia eigenaren van het kinderdagverblijf het Paradijsje, BSO de Droom en BSO de Hemel. We zijn beiden getrouwd en moeder. In 2008 zijn we gestart met ons kinderdagverblijf met als doel: “laagdrempelig opvang bieden aan ouders”. We hadden toen onze krachten gebundeld en zijn de uitdaging aangegaan om de kinderopvang op poten te zetten. Zelf waren we net jonge moeders en wilde toch de beste, liefdevolle, huiselijke opvang voor onze eigen kinderen en zo ook voor andere kinderen. Je vertrouwt immers je kostbaars bezit toe aan een ander!We vinden het beide belangrijk dat alle kinderen gezien en gehoord worden. Ieder kind is namelijk Uniek! Door het aanbieden van kleinschalig opvang onderscheiden we ons van andere kinderdagverblijven. Naar aanleiding van de vraag van ouders die we destijds kregen zijn we gestart met de BSO. Ouders stonden voor een dilemma waar moet mijn kind nu heen als hij/zij 4 wordt? We zijn op de vraag van ouders ingegaan en zijn in 2012 gestart met het aanbieden van buitenschoolse opvang.

flower